Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Speeltoestel met dubbele kruiptunnel en opvallende oranje glijbaan

Het combinatietoestel bestaat uit twee platformen en de dubbele dichte kruiptunnel legt de verbinding tussen de ene en andere vloer. Aan de platformen zijn verschillende speelelementen geplaatst om naar boven en beneden te gaan. Aan het platform met de oranje kunststof glijbaan kun je via de opgang met dekpionnen en de ladder. Het platform met het dakje heeft een gebogen klimrek, een spiraalopgang en een klimrek met horizontale spijlen. Onder beide platformen zijn zitplekjes gemaakt.

Eigen ontwerp speeltoestel

Het speeltoestel uit de metaal- en kunststofserie is zelf ontworpen in een gratis te gebruiken online TnT 3D-ontwerper. Dit ontwerpprogramma maakt het mogelijk om op basis van je budget, ruimte en speelwensen een eigen speeltoestel te tekenen of een bestaand ontwerp aan te passen. Ook kun je kiezen uit diverse kleuren en er de mooiste kleurencombinaties van maken. Dat is onze klant heel goed gelukt.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
9.217
excl. BTW
11.152,57
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.