Bokspring paal

176
excl. BTW
212,96
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Bokspringen, een spel dat vroeger op ieder schoolplein wel gespeeld werd en ook een leuke oefening is tijdens de gymlessen. Had je vroeger een rug van een kind nodig om over te springen, met deze bokspring paal kun je allemaal meedoen.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
120 cm
Productcode b-054
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Wat is bokspringen?

Bokspringen, ook wel bekend als haasje-over, is een internationaal bekend kinderspel dat eruit bestaat dat kinderen over elkaars gebogen rug (“de bok”) heen springen. Het spel wordt vaak buiten gespeeld door een groep kinderen, die in een rijtje gebukt staan en waarbij de kinderen een voor een over de rug van degene voor hen springt. Hierbij zet de springer zijn handen op de rug van de ander om zich af te zetten om daarna wijdbeens erover te springen. De achterste in de rij begint met springen wanneer de vorige springer ver genoeg van hem vandaan is. Is er over de laatste “bok” gesprongen dan gaat degene voorovergebogen staan zodat er weer over zijn rug gesprongen kan worden.

Voetjes van de vloer met deze bokspring palen

Met deze bokspring paal is de rug van een kind overbodig geworden. Zet een aantal bokspring palen op een rij of in een cirkel en iedereen kan meedoen met bokspringen. De bokspring palen zijn gemaakt van robuust gepoedercoat staal met een antiroest afwerking. Het stepje voor de handen om je mee af te zetten is gemaakt van zonbestendig PE-board. De staanders zijn standaard zwart maar voor het stepje bepaal je de kleur zelf. Dit is een gratis service dus kies jij voor bokspring palen met eenzelfde kleurstelling of ga je voor verschillende kleurtjes? Deze bokspring palen passen prima op een schoolplein maar kunnen ook heel goed tijdens de bootcamp gebruikt worden. De boksspring palen zijn per stuk te koop maar ook in een set van zes te leveren (artikel. b-055). Bekijk nog veel meer uitdagende balanceertoestellen op onze website.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen90mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Spijlwanden2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
StepjesPe Board 15 mm
Kettingen8mm RVS kettingen
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.