Bokspring palen

1.054
excl. BTW
1.275,34
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Met deze bokspring palen kun je allemaal meespelen zonder dat er een rug van een kind nodig is. Zet deze bokspring palen op een rij of in een cirkel en je hebt een echt bokspring parcours. Een heel leuk spel voor op het schoolplein of tijdens de gymles.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
120 cm
Productcode b-055
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Bokspringen, een oeroud spel

Hoe oud het spel bokspringen is, we zouden het niet weten. Wel dat het al heel lang gespeeld wordt, vooral op het schoolplein. Tijdens bokspringen, ook wel haasje-over genoemd, springen kinderen over elkaars gebogen rug. Het leukste is om dit spel met een groepje kinderen te spelen. De kinderen gaan in een rij gebukt staan en een voor een springen de kinderen over de rug van degenen voor hen. Hierbij wordt de rug als afzetpunt voor de handen gebruikt. Is de laatste over je rug gesprongen dan ben jij aan de beurt. Ben jij weer over ieders rug gesprongen dan buig jij je voorover voor de komende springers.

Maak een bokspring parcours met bokspring palen

Met deze set van zes bokspring palen maak je heel eenvoudig een parcours waarbij de rug van een kind overbodig is geworden. Zet een aantal bokspring palen op een rij of in een cirkel en iedereen kan meedoen met bokspringen. De bokspring palen zijn gemaakt van robuust gepoedercoat staal met een antiroest afwerking. Het stepje voor de handen is gemaakt van zonbestendig PE-board. De palen worden in het zwart geleverd en voor het stepje mag je zelf de kleur bepalen. Deze bokspring palen passen prima op een schoolplein maar kunnen ook heel goed tijdens de bootcamp gebruikt worden. Je kunt de boksspring palen ook per stuk kopen, bekijk hier artikel b-054. Bekijk nog veel meer uitdagende balanceertoestellen op onze website.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen90mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Spijlwanden2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
StepjesPe Board 15 mm
Kettingen8mm RVS kettingen
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.