Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Voetjes van de vloer met dit balanceertoestel

De uitdaging is altijd om “met de voetjes van de vloer” te blijven. Of je nu van de ene naar de andere kant moet balanceren of je evenwicht bewaren terwijl je oneindig rondjes kunt lopen.

Het balanceerparcours bestaat uit verschillende onderdelen. En in welke volgorde je deze zet mag je helemaal zelf weten. Dus of je de 3 balanceerbalken nu achter elkaar zet of deze afwisselt met de stepjes en waar je de balanceerbrug laat, mag je helemaal zelf bepalen.

De balanceertoestellen zijn gemaakt van robuust gepoedercoat staal met antiroest afwerking in combinatie met zonbestendig kunststof. De opstapjes zijn gemaakt van sterk PE-board. Alhoewel de basis zwart is, kun je voor bepaalde onderdelen kiezen uit een andere kleur. De paalkappen, de spijlwanden van de brug of de stapjes zijn in verschillende kleuren leverbaar. Lees hierover meer op onze kleurenpagina.

Dit professionele balanceerparcours past prima op een schoolplein maar kan ook heel goed voor de bootcamp gebruikt worden.

Bekijk nog veel meer uitdagende balanceertoestellen op onze website.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
4.790
excl. BTW
5.795,90
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.