Pleinplakker verkeersplein met rotonde

Pleinplakker verkeersplein met rotonde

2.053
excl. BTW
2.484,13
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Een verkeersplein op je schoolplein. Hoe tof is dat. En dat kun je heel eenvoudig realiseren door er pleinplakkers voor te gebruiken.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel grootte
2000 cm
X
2000 cm
Productcode PP-Verkeersplein 1
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Leer de verkeersregels met dit verkeersplein uit de pleinplakkers serie

Pleinplakkers zijn slijtvaste thermoplastic pleinversieringen die op een harde ondergrond worden aangebracht. Voor dit ruim opgezette verkeersplein heb je een ruimte van 20 bij 20 meter nodig, genoeg om rondjes te rijden met je fiets, skelter of ander (klein) vervoermiddel. Maar dat is niet alles want met dit verkeersplein geef je kinderen de mogelijkheid om veilig en spelenderwijs verkeersregels te leren en om te gaan met het verkeer.

Her verkeersplein bestaat uit tweebaanswegen met de nodige bochten, een echte rotonde, zebrapaden en verkeersborden. Ook is er ruimte om je vervoermiddel te parkeren in de P-vakken. Een echt verkeersplein dus maar dan in het klein voor op het schoolplein.

In de serie pleinplakkers kun je ook nog kiezen uit andere verkeerspleinen, verschillende pleinspelen en pleinversieringen.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.