Pleinplakker Landkaart Nederland

Pleinplakker Landkaart Nederland

916
excl. BTW
1.108,36
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Deze landkaart van Nederland op je schoolplein? Deze pleinplakker zorgt niet alleen voor de nodige fleurigheid maar is ook nog eens heel leerzaam.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel grootte
200 cm
X
300 cm
Productcode PP-Landkaart Nederland
Downloads
Productblad

Meer informatie

Pleinplakker Nederland: spelenderwijs aardrijkskunde

Pleinplakkers zijn goedkope speelelementen die eenvoudig op een harde ondergrond zoals de tegels van een schoolplein kunnen worden aangebracht. Ze zijn gemaakt van thermoplastic en zijn slijtvast, vorst-, sneeuw-, en zoutbestendig en bovendien milieuvriendelijk.

De landkaart van Nederland is een pleinplakker die in verschillende kleuren de provincies van ons land weergeeft. Ook vind je in iedere provincie de hoofdstad als zwart bolletje. Dus ga tijdens de aardrijkskundeles lekker naar buiten en leer de kinderen spelenderwijs de provincies kennen met de bijbehorende hoofdsteden. Dus zet de les om in een spelletje met deze kleurige landkaart.

Wij hebben de pleinplakkers onderverdeeld in pleinversieringen, pleinspelen en verkeerspleinen. Bekijk de mogelijkheden op onze website.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.