Schommel met vogelnest en 4 schommelzitjes

4.500
excl. BTW
5.445
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Wauw, wat een grote schommel is dit! Want met een grote vogelnestmand en 4 basis schommelzitjes schommel je met heel veel kinderen tegelijk. Wij vinden dit echt een schommel voor op de camping of op het recreatiepark maar heb je lekker veel plek op het schoolplein of in de speeltuin, dan is dit ook de ideale schommel voor een groot publiek.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
262 cm
Valhoogte
150 cm
Vrije valruimte
56 m²
Benodigde ruimte
800 cm
X
1050 cm
X
262 cm
Toestel grootte
1003 cm
X
157 cm
X
262 cm
Productcode S-736
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Schommel met vogelnest en vier zitjes

Op deze schommel kunnen heel veel kinderen in verschillende leeftijdsgroepen tegelijk schommelen. Door de vier schommelzitjes op verschillende hoogtes te plaatsen, heb je  plaats voor kinderen van verschillende leeftijd en – ook belangrijk – van verschillende lengte.  Daarnaast geeft de vogelnest plek voor meerdere kinderen tegelijk. En een vogelnestschommel wordt maar al te vaak gebruikt als een plek waar de jeugd met elkaar afspreekt. De vogelnest is tevens geschikt voor kinderen met een beperking. Door ze zachtjes heen en weer te wiegen, gaat er een rustgevende werking van het schommelen uit. Lees meer over speeltoestellen voor zorginstellingen.

Complete schommel

Het frame van deze driedubbele schommel is gemaakt van gegalvaniseerd gepoedercoat staal met een antiroest afwerking en gaat jaren mee. De ruime vogelnest heeft een diameter van 120 cm en is gemaakt van schokabsorberend touw. De vier rubberen zitjes zijn inclusief en kunnen ook eenvoudig omgewisseld worden voor een ander schommelzitje zoals bijvoorbeeld een peuterzitje voor de hele jonge kinderen. Kortom een zeer complete schommel voor een zeer complete prijs.

We hebben een mooi aanbod in schommels waarbij je verschillende zitjes kunt combineren. Bekijk ook de andere schommelzitjes en speeltoestellen voor mensen met een beperking.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Schommel-lagersGegalvaniseerd staal, met nylon lagers en M12 draadstang
Schommel-kettingenRoestvrij staal Ø6mm
Schommel-zittingSpuitgegoten EPDM rubber met aluminium inlegplaat
Kettingen8mm RVS kettingen
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
Schommelstelling89mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Bovenbalk89mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Schommel-zittingSchommel Ø1200mm stalen ring omwikkeld met schokabsorberend touw, net en ophangtouwen in gewapend touw Ø16mm
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.