Kuipschommel ropeset

Kuipschommel ropeset

690
excl. BTW
834,90
incl. BTW
Voeg toe aan offerte
Dit product kan alleen in combinatie met een schommel aan de offerte toegevoegd worden.
Beschrijving

Deze kuipschommel met ropeset is speciaal gemaakt voor kinderen/volwassenen met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel grootte
58 cm
X
79 cm
X
79 cm
Productcode Kuipschommel ropeset
Downloads
Productblad

Meer informatie

Veilige schommelzitting voor mindervaliden

De schommelzitting is gemaakt van HDPE, een kunststof dat warm aanvoelt als je er in zit. De zitting is voorzien van een spuitgegoten EPDM rubberen bumper aan de voorzijde, die schokabsorberend werkt.

De kuipschommel heeft een grote zithoek die zorgt voor een comfortabele zit en het schommelen extra plezierig maakt. De ropeset oftewel veiligheidsgordel voor deze kuipschommel zorgt ervoor dat mindervaliden tijdens het schommelen niet naar beneden of uit de schommelzitting kunnen glijden. De ropeset heeft een 5-punts veiligheidsgordel. Deze schommelzitting wordt veel gebruikt bij zorginstellingen.

Deze kuipschommel voor mindervaliden is verkrijgbaar in de kleur rood, groen en blauw. Kijk voor een bijbehorend frame om de kuipschommel aan te hangen bij de schommels. Ook voor kinderen met een beperking zijn er volop speelmogelijkheden. Bekijk deze bij de speeltoestellen voor mindervaliden.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Schommel-zittingRotatiegegoten HPDE
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.