Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Alle speelwensen vervuld in een speeltoestel

Dit combinatietoestel heeft zo ongeveer alles wat een kind zich maar wensen kan. Het speeltoestel is opgebouwd uit vier platformen, drie vierkante en een groot rechthoekig platform. Alle vloeren zijn met elkaar verbonden door speelelementen tot een groot speeltoestel. Aan ieder platform bevinden zich weer verschillende klim- en glijmogelijkheden.

Verschillende klimelementen

Wat vind je allemaal aan de platformen: een opgang met gekleurde doppen, een slangentrap, spiraalwikkel, klimrek met horizontale spijlen en een gebogen klimrek. De platformen zijn verbonden door een klimrek met 6-draads staaltouw, een halfopen kruip/looptunnel, een dichte kruiptunnel en een ringladder. Verder vind je een rvs glijbaan en twee glijstangen. Volop mogelijkheden dus om je klim- en hangvaardigheden te oefenen. Ben je moe van het spelen, neem dan even plaats op de bankjes onder een van de vloeren.

Robuust metalen speeltoestel

Dit combinatietoestel behoort tot de metaallijn van TnT Speeltoestellen, een serie speeltoestellen die overwegend gemaakt zijn van robuust metaal en altijd een rvs glijbaan hebben. In dit geval zijn enkele kunststof speelelementen aan dit klimtoestel toegevoegd. Je kunt dit speeltoestel gratis aanpassen in de TnT 3D-ontwerper. Varieer met verschillende speelelementen en kies zelf de kleuren van je speeltoestel in dit online ontwerpprogramma en ontwerp een speeltoestel op maat.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
18.015
excl. BTW
21.798,15
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.