Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Metalen combinatietoestel met kunststof elementen

Maar liefst vijf platformen die met elkaar verbonden worden door verschillende speelelementen. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende manieren waarop je naar boven kunt klimmen. Dus waar ga jij beginnen? Neem je de boogtrap naar boven of toch liever de wikkelspiraal of de pionnen? En kruip je dan door de dichte kruiptunnel of over via de halfopen verbindingsbrug? Of gebruik je liever je armspieren om via de ringladder naar de overkant te gaan. En welke weg neem je naar beneden? Is de rvs glijbaan favoriet of ga je als held via de brandweerstang? Je kunt ook nog kiezen voor het klimrek met het staaltouw overigens.

Speeltoestel voor brede leeftijdsgroep

Dit super combinatietoestel heeft alles wat je als kind kunt wensen. En je bent nooit alleen want op dit speeltoestel kunnen heel veel kinderen tegelijk spelen. Dit combinatietoestel komt uit de robuust metaal en rvs-lijn en kan naar eigen wens worden aangepast in de TnT 3D-ontwerper. Je kunt voor andere speelelementen aan de vloeren kiezen, platformen toevoegen of verwijderen, nieuwe speelelementen toevoegen en nog veel meer. Ook de kleuren van het speeltoestel zijn geen vast gegeven. Deze kun je naar eigen inzicht aanpassen aan bijvoorbeeld een huisstijl of de kleuren van een gebouw. Zo bouw je een uniek speeltoestel in het ontwerpprogramma dat geschikt is voor de openbare ruimte.

De valhoogte van dit klimtoestel is 200 cm, dit betekent dat een speciale valdempende ondergrond vereist is. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Foto's

Gerelateerde producten

18.015 excl. BTW
CM-1465
8.962 excl. BTW
CM-1256
15.249 excl. BTW
CM-1462
7.856 excl. BTW
3do-543
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
19.422
excl. BTW
23.500,62
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.