Meer informatie

Een glijbaan voor de allerjongsten

Deze glijbaan uit de metaallijn met een laag platform van 90 cm is geschikt voor de allerkleinste glijders onder ons. De vloer van deze glijbaan is gemaakt van staalbord met een rubber gecoate anti-slip behandeling om uitglijden te voorkomen. Via het gebogen klimrek klim je naar het platform om vervolgens met een vaart via de rvs glijbaan weer naar beneden te roetsjen. Een heel mooi speeltoestel voor de kinderopvang, in een speeltuin, voor de kleintjes op de camping of de laagste groepen van de basisschool.

Een glijbaan uit de metaallijn speeltoestellen

Deze glijbaan valt onder de robuust metaal en rvs lijn van TnT Speeltoestellen. Dat wil zeggen dat alle onderdelen gemaakt zijn van metaal en de glijbaan altijd van rvs is. Je kunt deze glijbaan overigens altijd uitbreiden met extra platformen en speelelementen. Dit doe je in de TnT 3D-ontwerper, een online ontwerpprogramma om je eigen professionele speeltoestel in te ontwerpen. In de 3D-ontwerper kun je ook kunststof speelelementen toevoegen om je speeltoestel goedkoper te houden. Ook mag je met kleuren spelen. De vloeren en de staanders zijn standaard in zwart uitgevoerd maar voor de rest kun je je eigen kleurstelling bepalen. Dus wil je een rood spijlenhek en een geel gebogen klimrek dan kan dat ook. Je kunt ook de rvs glijbaan vervangen door een goedkopere kunststof uitvoering. Probeer de TnT 3D-ontwerper en laat je fantasie de vrije loop.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.