Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Klimtoestel met gevarieerde speelelementen

Maar liefst vier platformen waar je naar toe kunt klimmen en deze vier vloeren worden allemaal met elkaar verbonden door verschillende speelelementen tot een compleet speeltoestel. Hoe je de weg naar boven vindt, moet je zelf uitvogelen. Er is in ieder geval geen gewone trap naar boven maar aan ieder platform zijn klimelementen gemaakt. Kies je voor de wikkelspiraal, de gekleurde opgang met de doppen, de slangentrap of klim je via het klimrek met de horizontale spijlen naar boven? Je kunt van het ene naar het andere platformen balanceren via de halfopen tunnel of hangend aan een wielladder of ringladder. Tussen twee platformen vind je een klimrek met 6-draads staaltouw. Bovendien is er een rvs glijbaan maar ook een brandweerstang om weer naar beneden te glijden.

Metalen speeltoestel

Dit klimtoestel komt uit de robuust metaal en rvs serie van TnT Speeltoestellen, een lijn metalen speeltoestellen waar je jarenlang plezier aan beleeft. Voor de metalen onderdelen wordt gebruikt gemaakt van gegalvaniseerd gepoedercoat staal met een antiroest bewerking en voor de platformen van staalboard met een veilige anti-slip afwerking. De glijbaan is altijd van roestvast staal.

Pas dit speeltoestel aan in de TnT 3D-ontwerper

De staanders en de platformen van deze speeltoestellen worden standaard in zwart geleverd, voor de rest mag je de kleuren van de speelelementen helemaal zelf bepalen. Je hebt hierbij de keuze uit twaalf verschillende kleuren, dus kies voor kleuren in je huisstijl of van het schoolgebouw. Daarnaast kun je in de TnT 3D-ontwerper het speeltoestel naar eigen wens aanpassen met andere opgangen en speelelementen, de platformen verlagen of zelfs een compleet nieuw speeltoestel ontwerpen.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Speeltuin Mekkelholt Enschede

Gerelateerde producten

4.319 excl. BTW
3do-2610
4.528 excl. BTW
CM-1101
4.962 excl. BTW
CM-1155
4.156 excl. BTW
CM-1103
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
15.249
excl. BTW
18.451,29
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.