Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Metalen speeltoestel met vaste trap

Het speeltoestel uit de metaallijn van TnT Speeltoestellen bestaat uit twee platformen op verschillende hoogtes. De vloeren zijn aan elkaar gekoppeld en je stap makkelijk van het ene naar het ander platform. Aan het lage platform is een stevige trap met leuning bevestigd voor een veilige gang naar boven/beneden. Ideaal voor de jongere kinderen. Maar je kunt ook kiezen voor de horizontale spijlen aan dit platform. Het bovenste platform heeft als opgang een spiraalwikkel. Hier vind je ook de rvs glijbaan.

Duurzaam onderhoudsarm speeltoestel

De metalen speeltoestellen uit de robuust metaal en rvs serie kenmerken zich door het gebruik van duurzame materialen en hebben altijd een rvs glijbaan. Alle speeltoestellen uit de metaallijn zijn zelf aan te passen in de TnT 3D-ontwerper. Je kunt deze verder uitbreiden met platformen en speelelementen. Daarnaast mag je je eigen kleuren voor de verschillende speelelementen kiezen. Dit is een gratis service. Maar je kunt ook vanaf het begin een compleet nieuw speeltoestel ontwerpen. Ga direct aan de slag met het tekenen van een maatwerk speeltoestel in onze TnT 3D-ontwerper.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
7.166
excl. BTW
8.670,86
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.