Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Speeltoestel voor alle leeftijden

Het speeltoestel bestaat uit maar liefst 6 platformen. Aan alle platformen zijn speelelementen geplaatst. De jongere kinderen kunnen via de stevige trap met veilige leuningen naar boven klimmen en kruipen via de kruiptunnel naar het andere platform om weer naar beneden te glijden. Ben je wat ouder test dan je spierkracht en behendigheid aan de ringladder of wielladder om naar een ander platform te komen. Ook het verticale klimrek of de balanceernet bieden voldoende uitdaging. Verder is er een verbinding gemaakt via een halfopen ronde brug opgebouwd uit kunststofelementen.

Volop speelelementen

Naast de veilige trap naar boven kun je op allerlei manieren naar de verschillende vloeren klimmen bijvoorbeeld via het klimrek met horizontale spijlen, de pionnen of de slangentrap. Ook is er aan een aantal platformen een glijstang gemaakt om als een brandweerman naar beneden te roetsjen. Al met al een speeltoestel met enorm veel mogelijkheden.

TnT 3D-ontwerper biedt volop mogelijkheden voor maatwerk speeltoestel

Ook dit speeltoestel kun je geheel naar eigen wens aanpassen in de TnT 3D-ontwerper. En met een keuze uit diverse kleuren bepaal je zelf de kleurcombinatie van je speeltoestel. Ervaar de mogelijkheden van dit gratis online tekenprogramma en ontwerp je eigen speeltoestel op maat.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
24.380
excl. BTW
29.499,80
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.