Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Een glijbaan voor alle leeftijden

Een stevige trap naar boven met een heerlijke grote kunststof glijbaan naar beneden voor de kleintjes of een opgang met doppen om naar boven te klimmen en een glijstang naar beneden voor de oudere kinderen. Hoe je het ook gaat doen, deze glijbaan is voor alle leeftijden.

Voordelen van kunststof glijbaan

Het voordeel van een kunststof glijbaan is dat het materiaal onderhoudsvriendelijk is en warm aanvoelt als je er vanaf glijdt. Het materiaal splintert niet en de hedendaagse kunststof glijbaan verkleurt niet door zijn hoge kleurvastheid en bestendigheid tegen weersinvloeden.

Speeltoestel wijzigen in de TnT 3D-ontwerper!

Dit combinatietoestel met hoge glijbaan en glijbuis valt onder de metaal en kunststof serie van TnT Speeltoestellen die robuust metaal combineren met betaalbaar kunststof. Maar ook speeltoestellen die je naar eigen wens kunst aanpassen, zowel qua kleurstelling als qua samenstelling. Dit doe je in de TnT 3D-ontwerper, een online programma dat eenvoudig werkt en gratis te gebruiken is. Pas de kleuren van dit speeltoestel aan naar eigen wens (alleen de staanders en het platform zijn standaard zwart) of breidt het speeltoestel uit met nieuwe speelfuncties, platformen of andere opgangen. Probeer het direct in ons ontwerpprogramma.

Foto's

Gerelateerde producten

10.704 excl. BTW
C-272
10.930 excl. BTW
C-271m
Combinatietoestel
Maximale valhoogte van 210cm
10.930 excl. BTW
C-271
9.513 excl. BTW
C-256
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
5.228
excl. BTW
6.325,88
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.