Meer informatie

Combinatietoestel met uitdagende speelelementen

Het speeltoestel bestaat uit twee platformen van 150 cm hoog. Er zijn verschillende mogelijkheden om naar elke vloer te klimmen maar een stevige trap naar boven is er niet. Het ene platform heeft een gebogen klimrek en een spiraal. Het andere platform beklim je via de kronkeltrap of de opgang met de doppen. De twee vloeren zijn met elkaar verbonden door een wielladder. Deze wielladder vergt veel kracht in je armen en nog meer behendigheid. Je kunt natuurlijk ook altijd de glijstang nemen om als een brandweerman naar beneden te glijden.

Laat je inspireren door de TnT 3D-ontwerper

Het combinatietoestel met hangrek is een voorbeeld uit de betaalbare metaal en kunststof serie van TnT. Het kenmerkende van deze lijn speeltoestellen is dat je deze zelf kunt aanpassen of ontwerpen. Hiervoor heeft TnT de 3D-ontwerper bedacht, een online ontwerpprogramma voor het tekenen van speeltoestellen. En deze 3D-ontwerper is door iedereen gratis te gebruiken. Kies uit een aantal platformen in verschillende hoogtes en combineer deze met andere speelelementen en opgangen. Ook de kleuren van dit speeltoestel mag je zelf bepalen. Zo kun je de kleuren aanpassen naar je huisstijlkleuren, het gebouw of de omgeving. Start direct met het ontwerpen van je eigen speeltoestel in de TnT 3D-ontwerper.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
6.342
excl. BTW
7.673,82
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.