Nature speeltoestel met schommel en glijbanen

Nature speeltoestel met schommel en glijbanen

150.434
excl. BTW
182.025,14
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Terug naar de natuur met dit veelzijdige professionele speeltoestel met veel speelfuncties. En het is niet alleen terug naar de natuur maar ook terug naar de riddertijd met de verschillende speeltorens en platformen.

Meer informatie
Toestel specificaties
Valhoogte
240 cm
Productcode NA-5001
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Speeltoren uit de riddertijd

Alle speeltorens hebben een glijbaan (rvs of kunststof, normaal of buisglijbaan) en de platformen zijn met elkaar verbonden door verschillende speelmogelijkheden. Zo vind je o.a. een dubbele schommel en een spiraaltunnel om van de ene speeltoren naar de andere te komen. Verder zijn er nog stappaaltjes en een kruiptunnel op de grond toegevoegd.

De bruin/groene kleur maakt dit combinatietoestel opvallend “onopvallend” en daarom past het prima in een groene omgeving. Het speeltoestel is opgebouwd uit verschillende modules die samen een complete speeltuin vormen. Toegegeven, aan dit gecertificeerde speeltoestel hangt een behoorlijk prijskaartje, maar je bent wel direct klaar.

Wil je de afzonderlijk modules bekijken of nog meer van deze bijzondere speeltoestellen zien? Je vindt ze in onze categorie specials.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.