TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
TnT Speeltoestellen – Eastern Plaza 2

Speeltoestel op maat

Over het algemeen zien we weinig variatie in de inrichting van openbare speelvoorzieningen. Menig speelplek ziet er hetzelfde uit, een schommel, wipkip, glijbaan en een zandbak. That’s it! Tijd voor verandering dus. Tegenwoordig wordt er beter nagedacht over de invulling van een speelplek. En….. wat nog belangrijker is, ook de kinderen worden meer betrokken bij de keuze van een buitenspeeltoestel. Juist voor hen moet de speelplaats aanlokkelijk en uitdagend zijn. Hoe fijn is het dan als je je eigen speeltoestel op maat kunt laten maken. Bij TnT Speeltoestellen is het mogelijk je eigen speeltoestel te ontwerpen met de speelfuncties die je leuk vindt en in de kleuren die passen bij de speelplek.

 

Speeltoestel ontwerpen

Kinderen verdienen een creatieve speelplaats die tot de verbeelding spreekt. Een speelplek in de openbare ruimte waar ze eindeloos kunnen spelen en telkens weer nieuwe dingen uitproberen. En bij een unieke speelplaats hoort een uniek speeltoestel. En zo’n speeltoestel ontwerpen we graag in samenwerking met jou. Specials noemen we dergelijke speeltoestellen op maat. En hierbij houden wij alleen rekening met jouw wensen en eisen. Op deze manier kunnen wij een passend speeltoestel ontwerpen dat helemaal aan jouw voorwaarden voldoet. Het speeltoestel dat wij voor je samenstellen wordt daarna omgezet in een 3D-ontwerp zodat je direct het complete plaatje kunt zien.

Mogelijkheden in maatwerk speeltoestellen

Er zijn verschillende mogelijkheden om een speeltoestel op maat te ontwerpen. Je kunt gebruik maken van onze modulaire speeltoestellen en deze met elkaar combineren tot een groot speeltoestel met veel verschillende speelfuncties. Ook bieden wij de mogelijkheid om een speeltoestel samen te stellen in eigen kleuren. Dit kan de kleur van je huisstijl zijn of de kleur van het (school)gebouw bijvoorbeeld. Heb je een compleet andere visie op spelen, daag ons dan uit om ons een speeltoestel te laten ontwerpen dat nog nooit eerder is gemaakt. Vertel ons wat je in gedachten hebt en we proberen deze om te zetten in een speeltoestel op maat.

Uitdagend speeltoestel samenstellen?

Buiten spelen is hartstikke leuk. Een uitdagend speeltoestel op maat ontwerpen ook. Dus wil je graag je eigen speeltoestel samenstellen voor op je schoolplein, speelplek in de wijk of voor op de camping, dan gaan wij graag met jou om tafel om je wensen in kaart te brengen.

 

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud