Meer informatie

Klimtoestel met uitdagende speelelementen

Het speeltoestel is opgebouwd uit vier platformen, twee vierkante en twee zandlopervormige plateaus (opgebouwd uit twee driehoekige vloeren). Aan alle platformen zijn opgangen gemaakt om naar boven en beneden te gaan. Je vindt onder andere een opgang met pionnen, een gebogen ladder, een gebogen slangentrap en verschillende klimrekken met horizontale spijlen. Aan twee platformen is een glijstang bevestigd en aan een derde platform vind je een grote tunnelglijbaan. Alle platformen zijn weer met elkaar verbonden door verschillende speelelementen zoals de dichte kruiptunnel, een halfopen balanceerbrug, een verticaal klimnet en de wielladder. Je kunt dus een compleet rondje maken zonder dat de voeten de vloer hoeven te raken.

Eigen ontwerp speeltoestel

Het ontwerp voor dit speeltoestel uit de metaal- en kunststof serie is door de klant in het online tekenprogramma van TnT speeltoestellen gemaakt. In deze zogeheten TnT 3D-ontwerper begin je bij de basis van het speeltoestel, het platform, en deze vul je aan met een of meerdere platformen, de nodige verbindingselementen en opgangen om naar boven te klimmen. Je kunt van een heel eenvoudige glijbaan met een platform een heel groot speeltoestel maken door steeds weer nieuwe speelelementen toe te voegen. Ook de kleuren van je speeltoestel bepaal je zelf. Ervaar zelf de mogelijkheden van de TnT 3D-ontwerper en ontwerp een maatwerk speeltoestel.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.