Meer informatie

Schommel met vogelnest en vier zitjes

Op deze schommel kunnen heel veel kinderen in verschillende leeftijdsgroepen tegelijk schommelen. Door de vier schommelzitjes op verschillende hoogtes te plaatsen, heb je  plaats voor kinderen van verschillende leeftijd en – ook belangrijk – van verschillende lengte.  Daarnaast geeft de vogelnest plek voor meerdere kinderen tegelijk. En een vogelnestschommel wordt maar al te vaak gebruikt als een plek waar de jeugd met elkaar afspreekt. De vogelnest is tevens geschikt voor kinderen met een beperking. Door ze zachtjes heen en weer te wiegen, gaat er een rustgevende werking van het schommelen uit. Lees meer over speeltoestellen voor zorginstellingen.

Complete schommel

Het frame van deze driedubbele schommel is gemaakt van gegalvaniseerd gepoedercoat staal met een antiroest afwerking en gaat jaren mee. De ruime vogelnest heeft een diameter van 120 cm en is gemaakt van schokabsorberend touw. De vier rubberen zitjes zijn inclusief en kunnen ook eenvoudig omgewisseld worden voor een ander schommelzitje zoals bijvoorbeeld een peuterzitje voor de hele jonge kinderen. Kortom een zeer complete schommel voor een zeer complete prijs.

We hebben een mooi aanbod in schommels waarbij je verschillende zitjes kunt combineren. Bekijk ook de andere schommelzitjes en speeltoestellen voor mensen met een beperking.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
4.500
excl. BTW
5.445
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.