Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Dubbele schommel met vogelnest en zitjes

Wat doen kinderen als ze in de speeltuin komen, ze rennen als eerste naar de schommel toe. Maar een enkele schommel geeft maar plaats aan een kind tegelijk. Deze dubbele schommel is hiervoor dé oplossing. Naast de twee losse schommelzitjes, die je bijvoorbeeld op twee verschillende hoogtes kunt hangen voor verschillende leeftijdsgroepen, heeft dit schommelframe ook een vogelnest. En een vogelnest is niet alleen een schommelzit maar ook een chillplek waar de jeugd met elkaar afspreekt om lekker bij te praten. De vogelnest is tevens geschikt voor kinderen met een beperking. Door ze zachtjes heen en weer te wiegen, gaat er een rustgevende werking van het schommelen uit. Lees meer over speeltoestellen voor zorginstellingen.

Complete schommel

Het frame van deze dubbele schommel is gemaakt van gegalvaniseerd gepoedercoat staal met een antiroest afwerking en gaat jaren mee. De ruime vogelnest heeft een diameter van 120 cm en is gemaakt van schokabsorberend touw. De twee rubberen zitjes horen er ook bij. Kortom een complete schommel voor een zeer betaalbare prijs.

We hebben ook een compleet aanbod in schommels waarbij je verschillende zitjes kunt combineren. Bekijk ook de andere schommelzitjes en speeltoestellen voor mensen met een beperking.

Gerelateerde producten

Hangmatschommel incl. hangmat
2.151 excl. BTW
S-745
Schommelframe voor 2 zitjes
Schommelframe voor 2 zitjes
Maximale valhoogte van 150cm
1.166 excl. BTW
S-710
1.280 excl. BTW
S-714
Schommel met vogelnest
2.996 excl. BTW
S-750
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
3.725
excl. BTW
4.507,25
incl. BTW