Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Professioneel speeltoestel met rvs glijbaan

Het metalen speeltoestel bestaat uit twee vierkante platformen die met elkaar verbonden zijn door een klimrek met een metalen frame en voorzien van 6-draads staaltouw. Dit klimrek zorgt op zich al voor een uitdaging om van het ene naar het andere platform te komen zonder dat de voeten de grond raken. Aan het platform met de rvs glijbaan kun je op verschillende manieren naar boven of beneden klimmen. Je vindt hier een slangentrap, een winkelspiraal en een horizontaal klimrek aan de vloer. Het ander platform is voorzien van een gebogen slangentrap en ook hier weer een klimrek met horizontale spijlen. Bovendien is aan deze vloer een glijstang gemaakt om als een brandweerman naar beneden te glijden.

Klimtoestel met uitdagende speelelementen

Dit metalen speeltoestel komt uit de robuust metaal en rvs serie van TnT Speeltoestellen. Alle onderdelen zijn van metaal gemaakt en er is altijd een rvs glijbaan. Dit speeltoestel is te wijzigen in de TnT 3D-ontwerper, een online tekenprogramma waarin je een bestaand speeltoestel kunt aanpassen of een compleet nieuw speeltoestel kunt ontwerpen. Kies bovendien zelf de kleuren voor je speeltoestel en stem deze af op je huisstijl of de omgeving. Ga direct aan de slag met de TnT 3D-ontwerper!

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
8.618
excl. BTW
10.427,78
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.