Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Combinatietoestel met uitdagingen

Het combinatietoestel bestaat uit twee hoge platformen van 210 cm die met elkaar verbonden zijn door een touwenbrug. Dat wordt dus balanceren geblazen als je van de ene vloer naar de andere wilt. Gelukkig heb je houvast aan de stevige leuning. Er zijn verschillende opgangen aan de platforms gemaakt. Aan de ene kant kun je met de slangentrap of de spiraalwikkel naar boven klimmen. Op dit platform vind je ook een brandweerstang om weer naar beneden te glijden. Het andere platform heeft ook een opgang in de vorm van een slangentrap of je klimt via de pionnen naar boven. Hier kun je kiezen voor de grote kunststof glijbaan voor de weg naar beneden.

Teken je eigen speeltoestel

Dit combinatietoestel met touwenbrug en glijbaan valt in de categorie metaal en kunststof: speeltoestellen die robuust metaal combineren met betaalbaar kunststof. Alle speeltoestellen in deze lijn zijn naar eigen wens aan te passen in de TnT 3D-ontwerper. In dit gratis te gebruiken online tekenprogramma kun je zelf vloeren, speelelementen en opgangen toevoegen en helemaal je eigen speeltoestel ontwerpen. Ook de kleuren van de speelelementen kun je zelf bepalen. Alleen de staanders en vloeren zijn standaard zwart maar voor de rest heb je keuze uit een heleboel kleuren. Ga snel aan de slag met de TnT 3D-ontwerper en teken het speeltoestel van je dromen.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Metalen speeltoestel met kunststof glijbaan en touwenbrug op schoolplein van OBS De Vlindertuin in Dongen
Metalen speeltoestel met glijbaan bij OBS De Vlinderboom in Dongen
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
7.700
excl. BTW
9.317
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.