Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Kleurrijk speeltoestel met 3 platformen

Dit combinatietoestel uit de lijn kleurrijk en duurzaam biedt veel speelplezier in de vorm van de verschillende speelfuncties. Het speeltoestel is opgebouwd uit drie platformen, twee hoge met in het midden een lagere vloer. Door de stevige trap kunnen ook de jongere kinderen veilig naar boven klimmen. Maar je kunt ook kiezen voor de slangentrap of de brandweerstang met robuuste tredes. Onder een van de platformen is een praktisch zitbankje gemaakt.

Voor dit speeltoestel is een combinatie van metaal, rvs en PE gebruikt, materialen die tegen een stootje kunnen en lang meegaan. Alle PE-onderdelen zoals de zijkanten van de trap en glijbaan en de wanden zijn van kleurrijk polytheen. De staanders van de platformen zijn van gegalvaniseerd gepoedercoat staal en de vloeren van staalbord en afgewerkt met een rubber gecoate veilige anti-sliplaag. De glijbaan, de slangenopgang en de brandweerstang zijn van rvs.

Met een valhoogte van 120 cm heeft dit professionele speeltoestel wel een speciale valdempende ondergrond nodig. Lees meer over valdemping op onze website.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

St. Egbertusschool Almelo

Gerelateerde producten

Klimspeelhuis
Maximale valhoogte van 138cm
3.434 excl. BTW
PE-KS001
4.242 excl. BTW
PE-S100
Speeltoren met glijbaan
5.566 excl. BTW
PE-845
7.224 excl. BTW
PE-850
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
8.287
excl. BTW
10.027,27
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.