Meer informatie

Kleurrijk speeltoestel met 3 platformen

Dit combinatietoestel uit de lijn kleurrijk en duurzaam biedt veel speelplezier in de vorm van de verschillende speelfuncties. Het speeltoestel is opgebouwd uit drie platformen, twee hoge met in het midden een lagere vloer. Door de stevige trap kunnen ook de jongere kinderen veilig naar boven klimmen. Maar je kunt ook kiezen voor de slangentrap of de brandweerstang met robuuste tredes. Onder een van de platformen is een praktisch zitbankje gemaakt.

Voor dit speeltoestel is een combinatie van metaal, rvs en PE gebruikt, materialen die tegen een stootje kunnen en lang meegaan. Alle PE-onderdelen zoals de zijkanten van de trap en glijbaan en de wanden zijn van kleurrijk polytheen. De staanders van de platformen zijn van gegalvaniseerd gepoedercoat staal en de vloeren van staalbord en afgewerkt met een rubber gecoate veilige anti-sliplaag. De glijbaan, de slangenopgang en de brandweerstang zijn van rvs.

Met een valhoogte van 120 cm heeft dit professionele speeltoestel wel een speciale valdempende ondergrond nodig. Lees meer over valdemping op onze website.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

St. Egbertusschool Almelo
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
8.287
excl. BTW
10.027,27
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.