Meer informatie

Bootcamp in de buitenlucht

Dit omvangrijke bootcamp parcours bestaat uit 10 verschillende sporttoestellen waarop je je behendigheid goed kunt testen. Door allemaal op een verschillend toestel te starten, kun je met een hele groep samen een complete fitnesstraining uitvoeren. Op de sporttoestellen oefen je verschillende lichaamsfuncties zoals behendigheid en het bewaren van je evenwicht. Zo kun je al hangend en slingerend als een aap van de ene naar de andere kant, balancerend over wiebelige pionnen of klimmen in het spinnenweb.

Robuuste sporttoestellen

Alle bootcamp toestellen hebben robuuste staanders en leggers van gepoedercoat staal met een antiroestbewerking. Dit betekent dat ze goed tegen een stootje kunnen. De netten die zijn gebruikt zijn van 6-draads-staaltouw die onderling zijn verbonden met aluminium verbindingskoppelingen. Het gebruikte kunststof is zonbestendig en verkleurt niet. Bekijk ook onze fitnesstoestellen en callisthenics in de categorie sport.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
14.104
excl. BTW
17.065,84
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.