Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Metalen klimtoestel in moderne vormgeving

Het platform beklim je met het schuin geplaatste klimnet. Vanuit hier kun je direct met de brandweerpaal naar beneden maar je kunt ook via het hangrek van de ene naar de andere kant. Dit vergt wel behendigheid en spierkracht in de armen. Heb je die niet voldoende, klim dan over de boog naar de andere kant. Je moet dan alleen geen hoogtevrees hebben want het klimtoestel heeft een valhoogte van 260 cm.

Eenmaal aan de andere kant kom je aan bij een klimnet dat wel wat wegheeft van een spinnenweb. Het klimtoestel is gemaakt van gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking, de vloer van het platform is van PE en de klimnetten van sterk staaldraad. Door de valhoogte van meer dan 2 meter is wel een goede valondergrond vereist. Dit prachtige speeltoestel voor een prima prijs zou niet misstaan op het schoolplein en is in het bijzonder geschikt voor de wat oudere kinderen.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
5.548
excl. BTW
6.713,08
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.