Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Veelzijdig klimtoestel

Dit klimtoestel is een samenstelling van meerdere losse speeltoestellen die aan elkaar gekoppeld zijn. In het midden vind je het klimtoestel K-424 . Vanuit deze basis zijn aan drie zijden andere speeltoestellen geplaatst. Aan de linkerzijde kun je via de stappaaltjes aan de touwen balancerend naar een speeltoestel met aan de ene kant een draaicaroussel en aan de andere kant een glijbaan. Ga je naar rechts dan kun je via het klimnet naar een klimwand. Aan de derde zijde is een speeltoestel met vijf driehoeken die met staaltouw aan halfronde staanders zijn bevestigd. Hier kunt je doorheen, onderdoor of bovenlangs, net wat je zelf maar wilt. Aan dit speeltoestel vind je weer twee klimwanden die door een klimrek aan elkaar verbonden zijn.

De staanders van dit speeltoestel zijn standaard van zwart gegalvaniseerd gepoedercoat staal gemaakt. Dit geldt ook voor de stangen en hangrekken maar voor deze onderdelen kun je zelf een kleur kiezen. Voor de rest van de speelelementen is zonbestendig kunststof gebruikt en het klimnet is van stevig 6-draads staaltouw. Rondom het speeltoestel vind je verschillende balanceerstepjes zodat je ook rondom van het ene speeltoestel naar het andere kunt balanceren. Deze kunnen overigens ook uitstekend als zitje dienen. Dit speeltoestel is op maat gemaakt voor onze klant. Heb je ook interesse in een maatwerk speeltoestel, neem dan gerust contact met ons op.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
14.902
excl. BTW
18.031,42
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.