PE Toestel
PE Toestel
Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

PE-toestel met kleurrijke spelpanelen

Dit speeltoestel heeft maar liefst 8 spelpanelen. Iedere speelwand heeft zijn eigen educatieve waarde. Leer kinderen klok kijken, rekenen of samen een spelletje spelen tijdens het buitenspelen. Door de open structuur en de lage staanders zijn de speelpanelen ook toegankelijk voor kinderen in een rolstoel. Door boven een viertal panelen een dak te plaatsen, ontstaat er een speelhuis. De extra kruipbuis vanuit het speelhuis naar de andere spelwanden biedt nog extra speelplezier.

Het speeltoestel behoort tot de kleurrijk en duurzaam serie van TnT Speeltoestellen, een lijn speeltoestellen van PE-Polytheen die niet alleen opvallen door hun kleuren maar zich ook onderscheiden door de oneindig vele speel- en leerfuncties. Alle wanden en het dak zijn van PE-board gemaakt en bevestigt aan gepoedercoate metalen staanders. De kruipbuis is van kunststof. Alle speelpanelen zijn ook afzonderlijk te koop en met elkaar te combineren.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
PE Toestel
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
6.997
excl. BTW
8.466,37
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.