Meer informatie

Balanceerparcours

Een aantal populaire speeltoestellen uit ons assortiment zijn gecombineerd tot een balanceerparcours Dit speeltoestel bestaat uit twee balanceerbalken met bladeren, twee stepjes en een balanceerbrug. De uitdaging is om van de ene naar de andere kant te balanceren zonder dat de voeten de grond raken.

Geen valdemping nodig

Dit balanceertoestel heeft een groot voordeel. De valhoogte is 55 cm en dit betekent dat je geen speciale valondergrond nodig bent. Je mag dit speeltoestel dus gewoon op de tegels van je schoolplein zetten bijvoorbeeld. Of op het gras in de speeltuin. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten omdat je geen valdemping onder het speeltoestel hoeft te leggen.

Zelf kleuren kiezen

De kleuren die gebruikt zijn voor de stepjes op de balanceerbalk zijn fris en opvallend. Hoe kleurrijk je het wilt maken is echter geheel naar eigen keuze. Zo kun je kiezen voor één kleur of voor een andere kleurencombinatie. Dit geldt ook voor de losse stepjes en de bovenleuning van de balanceerbrug.

Balanceerbalk in meerdere uitvoeringen

Naast deze balanceerbalk met bladeren zijn er nog twee andere uitvoeringen. Er is een in hoogte oplopende uitvoering van de bladerbalk maar ook een halfronde bladerbalk met nog meer stepjes. Alles is weer in een of meerdere kleuren leverbaar.

Foto's

Gerelateerde producten

8.999 excl. BTW
3do-1533
Speeltoestel met glijbaan
Maximale valhoogte van 150cm
7.000 excl. BTW
3do-1434
6.330 excl. BTW
BP-100
874 excl. BTW
B-065
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
4.030
excl. BTW
4.876,30
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.