Meer informatie

Spelenderwijs balanceren

Over het algemeen zijn balanceer- en klimtoestellen populaire speeltoestellen op openbare speelplekken. Ze bieden kinderen de mogelijkheid om spelenderwijs hun balans en coördinatie te ontwikkelen. Deze balanceertoestellen zijn meestal ontworpen om eruit te zien als boomstammen of balken die op verschillende hoogtes van de grond zijn geplaatst. Kinderen kunnen over deze elementen lopen, rennen of balanceren om hun evenwichtsgevoel te verbeteren. Bekijk al onze balanceertoestellen!

Populair balanceertoestel

De balanceerbalk met bladeren is een zeer populair speeltoestel in ons assortiment. De reden hiervoor is dat dit balanceertoestel een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding heeft, het een betaalbaar speelelement is, weinig ruimte inneemt en, ook niet geheel onbelangrijk, er geen speciale valondergrond vereist is onder het speeltoestel. Je mag deze balanceerbalk gewoon op de tegels zetten en dat scheelt een hoop in de kosten. En omdat het een laag speelelement is en de bladeren ruime stapjes vormen, kunnen ook jonge kinderen (kinderdagverblijf, lagere groepen van de basisschool) hier al uitstekend op spelen.

Bepaal zelf de kleuren van je balanceerbalk.

We hebben ze al geleverd in vele uitvoeringen en kleuren. De balk waaraan de bladeren zijn bevestigd is altijd zwart. Echter de kleuren van de bladeren bepaal je zelf. Ga je voor groen, geel, rood of blauw of een combinatie van deze kleuren?

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
675
excl. BTW
816,75
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.