combinatietoestel bij GVBS Sint Maria in Antwerpen

Schoolplein GVBS Sint Maria Antwerpen opgefleurd met combinatietoestel

Basisschool Sint Maria is een school met diversiteit en telt meer dan 20 verschillende nationaliteiten. Deze school gaat uit van de visie dat het “gemiddelde kind” niet bestaat en zorgt daarom zoveel als mogelijk is voor onderwijs op maat. Deze grote basisschool heeft zijn lokalen midden in de stad Antwerpen op een plek die karakter en geschiedenis uitstraalt en als speelplaats een gigantisch kloostertuin van 5000m2 heeft. Als het weer het toelaat wordt er daarom buiten gegeten en heerlijk buiten gespeeld. En daar leveren wij als TnT Speeltoestellen graag een bijdrage aan.

PS: de laatste foto is van de Facebookpagina van de basisschool Sint Maria!

Speeltoestel in aantrekkelijke kleurencombinatie

Het schoolplein van GVBS Sint Maria is opgefleurd met een combinatietoestel met rvs glijbaan. De vrolijke kleuren hebben een enorme aantrekkingskracht bij de kinderen en het speeltoestel spat dan ook werkelijk van het schoolplein af. Dit speeltoestel valt bij ons onder de kleurrijk en duurzaam lijn. Voor deze speeltoestellen is gekozen voor PE-polytheen, een materiaal dat nog robuuster is dan kunststof. Dit betekent dat deze speeltoestellen zeer duurzaam zijn en jaren meegaan. Bovendien is het materiaal onderhoudsvrij, een garantie voor jaren speelplezier

Combinatietoestel met rvs glijbaan

Dit combinatietoestel bestaat uit twee platformen die aan elkaar gekoppeld zijn door een kruipbuis. Aan het platform met de trap zit een rvs leuning. Ook kun je via de staptredes aan de zijkant naar de vloer klimmen. Wil je met de rvs glijbaan naar beneden dan zul je eerst door de buis moeten kruipen naar het andere platform. Sta je weer met de voetjes op de grond en ben je moe, neem dan plaats op het zitje onder het platform met de glijbaan. Dit speeltoestel past prima op het schoolplein en is vooral geschikt voor de lagere groepen van de basisschool.