Meer informatie

Betonnen zandbakelementen geven vrijheid in grootte zandbak

Een zandbak is onmisbaar op een speelplaats bij een kinderdagverblijf of op het schoolplein. Spelen met zand prikkelt de ontwikkeling van kinderen op allerlei manieren. Dit natuurlijke element is op allerlei manieren te bewerken, je kunt erin graven, zandkastelen bouwen, zandtaartjes bakken en in combinatie met water is het helemaal groot feest. Een zandbak is dan ook een speeltoestel waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Met deze betonnen randen kun je de zandbak net zo klein of groot maken als je zelf wilt. Dus kijk naar de ruimte die je vrij heb en bepaal zelf de afmeting van je betonnen zandbak. Heb je een groot terrein met zand dan kun je met deze betonnen randen een mooie afscheiding maken voor de kinderen. En heb je eenmaal de grootte bepaald, dan wordt bovenop de betonnen zandbak een PE-lijst geplaatst voor de afwerking. Dit is direct een mooi plekje waar de kinderen op kunnen gaan zitten.

Voor een leuke aanvulling op het spelen met zand zijn er ook leuke zandtoestellen en een graafmachine voor de zandbak verkrijgbaar.

Gerelateerde producten

784 excl. BTW
PE-Z500
4.485 excl. BTW
Zb-bt-7001
zandbak - zandkuil - schoonhoudend - zand - speeltoestel
2.131 excl. BTW
Zb-bt-3001
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
3.540
excl. BTW
4.283,40
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.