Spel paneel slangen race - slangenrace - spelbord - interactiebord - interactief - robuust

Meer informatie

Spelpaneel slangenrace

Het spelpaneel slangenrace is een leuk spel waarbij je moet tellen maar dat ook een wedstrijdelement in zich heeft. Wie is de snelste slang en kruipt als eerste over de finish? Draai aan de draaischijf op het spelpaneel en kruip het aantal plekken dat de schijf aangeeft vooruit. Wie het eerst over is, heeft gewonnen.

Betaalbare speelstructuren

Spelpanelen kunnen los geplaatst worden maar ook in combinatie met een speelhuis of ander speeltoestel. Deze onderhoudsvrije speelelementen uit de kleurrijk en duurzaam serie van TnT Speeltoestellen bestaan uit zwarte staanders van gepoedercoat staal en kleurrijke borden van PE-polytheen. Je kunt ook kiezen voor andere spelpanelen of deze wanden (op een ander tijdstip) uitbreiden met meerdere spelpanelen zoals een klokpaneel, weerpaneel of muziekpaneel. Het zijn goedkope maar zeer educatieve speelelementen op bijvoorbeeld het schoolplein. Leren en spelen komen op deze manier samen.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Spel paneel slangen race - slangenrace - spelbord - interactiebord - interactief - robuust
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
331
excl. BTW
400,51
incl. BTW
Zonder palen voor bevestiging aan de muur Inclusief palen +€350

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.