Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Combinatietoestel met negen platformen

Het speeltoestel is opgebouwd uit negen verschillende platformen. Alle platformen zijn in ieder geval aan een ander platform verbonden, vaak met hangelementen zoals een ringladder, wielladder, hangrek of een wiebelbrug. Maar ook een kruiptunnel of verbindingsbrug zijn leuke kruip-door, sluip-door speelelementen om van de ene naar de andere vloer te komen.

Speeltorens met glijbanen

De twee grootste speeltorens hebben zeshoekige vloeren en bestaan uit twee verdiepingen. Ze zijn met elkaar verbonden door een halfopen bottenbrug op de eerste verdieping en een loopbrug op de tweede. Je kunt op verschillende manieren naar boven klimmen: via de spiraal, slangentrap of de doppenopgang bijvoorbeeld. Aan de ene toren zijn twee glijbanen bevestigd: de eenvoudige recht naar beneden glijbaan en de rondlopende dichte buisglijbaan.  Aan de andere toren is een spiraalglijbaan gemaakt. Op je ontdekkingstocht in deze twee speeltorens vind je overal (spel)panelen waar je bijvoorbeeld door naar buiten kunt gluren of een spelletjes kunt spelen. Onder de speeltorens zijn bankjes gemaakt zodat je even een rustig plekje kunnen opzoeken.

Speeltorens met diverse speelelementen

De andere twee zeshoekige speeltorens met dakjes bestaan uit één verdieping en hebben ook verschillende opgangen naar boven zoals een gebogen klimrek, een ladder en horizontale spijlen. Van hieruit kun je alle kanten uit met hangrekken, kruiptunnels en wiebelbrugjes. De overige platformen (zonder dakje) bestaan uit driehoekige vloeren waaraan ook weer diverse speelelementen bevestigd zijn om op te klimmen.

Gratis je eigen kleuren voor speeltoestel kiezen

Dit speeltoestel behoort tot de metaal- en kunststof serie van TnT waarbij robuust metaal wordt gecombineerd met betaalbaar kunststof. Het mooie van deze lijn speeltoestellen is dat je deze helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. En je kunt het ons niet gek genoeg maken. Bovendien bieden wij de gratis service om zelf de kleuren van je speeltoestel te bepalen. Op deze manier stem je het toestel af op de kleuren van je huisstijl of op de omgeving bijvoorbeeld.

Zelf een maatwerk speeltoestel ontwerpen

Maar je kunt ook je eigen speeltoestel tekenen. Gebruik hiervoor onze TnT 3D-ontwerper, het online tekenprogramma waarin je zelf speeltoestellen kunt ontwerpen of bestaande speeltoestellen aanpassen. Dit programma is gratis en erg leuk om mee aan de slag te gaan. Probeer de TnT 3D-ontwerper snel uit.

Gerelateerde producten

5.727 excl. BTW
C-222
10.308 excl. BTW
C-257
Combinatietoestel
Maximale valhoogte van 210cm
10.930 excl. BTW
C-271
9.396 excl. BTW
C-259
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
73.860
excl. BTW
89.370,60
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.