Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Compact speeltoestel met veel speelelementen

Dit speeltoestel mag dan wel opvallen door zijn enorme buisglijbaan, het heeft veel meer te bieden dan alleen glijden. En toch is het compact qua afmeting gebleven. Gezien vanaf de buitenkant lijkt het speeltoestel namelijk te bestaan uit maar één platform. Niets is echter minder waar, want er zijn maar liefst 4 platformen schuin boven elkaar geplaatst. Het onderste grootste platform is te bereiken via de opgang met de pionnen en de u-vormige ladder. Ook de tweede vloer kun je via de buitenkant bereiken met de slangentrap. Sta je op de eerste verdieping dan kun je ook je tocht naar boven binnendoor vervolgen naar het hoogste platform. Onderweg  kom je diverse gekleurde speelwanden tegen en aan de top kijk je door het speelse dak naar buiten. Vanaf de hoogste vloer stap je in de grote kunststof buisglijbaan voor de snelle weg naar beneden. Nog een leuk detail: onder het platform zijn twee zitbankjes geplaatst voor een lekker rustig plekje.

Het speeltoestel aanpassen in de TnT 3D-ontwerper

Dit speeltoestel uit de metaal- en kunststof serie hebben we getekend in onze TnT 3D-ontwerper. In dit online ontwerpprogramma kun ook jij je eigen speeltoestel ontwerpen of een bestaand speeltoestel aanpassen. Dit kan door het speeltoestel uit te breiden met extra platformen, voor andere speelelementen aan de vloeren te kiezen of de kleuren te wijzigen. Zowel het gebruik van het programma als het wisselen van de kleuren is een gratis service. Ga daarom eens aan de slag met de TnT 3D-ontwerper. En kom je er niet helemaal uit, dan helpen we je graag.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
14.850
excl. BTW
17.968,50
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.