TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen, voor een complete speelplek!

Wil je een uitdagende, veilige speelplaats? Dan ben je bij TnT Speeltoestellen aan het juiste adres. TnT Speeltoestellen ontwerpt en maakt betaalbare speelvoorzieningen voor de zakelijke en particuliere markt. De belangrijkste voorwaarde voor een speelplek is dat kinderen er veilig kunnen spelen. Wil je een speeltoestel kopen? Dan zijn wij jouw speeltoestellen leverancier. Elk toestel dat je bij ons koopt voldoet aan de laatste versie van de Europese norm EN-1176.

Buitenspelen op een buitenspeelplaats

Een buitenspeelplaats moet avontuurlijk zijn en uitnodigen tot buitenspelen en ontdekken. De laatste jaren heeft buitenspelen grote concurrentie gekregen van de televisie en computer. Maar wij zijn ervan overtuigd dat kinderen nog steeds heel graag buitenspelen. Echte avonturen kun je namelijk niet downloaden, die moet je beleven. Het is dus belangrijk om het buitenspelen weer net zo interessant te maken als het spelen van een game op de computer. Een manier om dit te bereiken, is het maken van avontuurlijke speelvoorzieningen met voldoende uitdagende speelelementen. Kinderen moeten kunnen rennen, glijden, schommelen, verstoppertje spelen of voetballen. Laat ze spelen met natuurlijke elementen als zand en water en combineer dit met uitdagende speeltoestellen om op te klimmen, aan te hangen en vanaf te glijden. TnT Speeltoestellen biedt hiervoor een complete oplossing voor een zeer goede prijs.

Speeltoestel zelf ontwerpen

Veel mensen hebben hun eigen ideeën over buitenspelen en speeltoestellen. En dat juichen we alleen maar toe. Daarom stellen we deze mensen in de gelegenheid zelf een speeltoestel te ontwerpen met de TnT 3D-ontwerper.

Met de ontwikkeling van dit gratis online programma kan iedereen, van jong tot oud, zelf een betaalbaar speeltoestel tekenen. De ontwerper houdt rekening met je speelwensen en je budget. Lees eerst de 3D-ontwerper handleiding en ga daarna direct aan de slag.

Kleuren speeltoestel

Of je nu je speeltoestel zelf ontwerpt, een keuze maakt uit ons standaardassortiment of ons aan het werk zet voor een maatwerk speeltoestel, de kleurstelling van je speeltoestel mag je zelf bepalen. Deze gratis service geldt voor alle speeltoestellen uit de categorieën “metaal en kunststof” en “robuust metaal en rvs”. Alhoewel de staanders en de vloeren altijd in het zwart geleverd worden, kun je voor alle andere speelelementen uit 12 verschillende kleuren kiezen. Teken je zelf een speeltoestel in de 3D-ontwerper dan kun je de gewenste kleuren direct in het ontwerp aanpassen. Kies je een speeltoestel uit ons assortiment, dan passen wij de kleuren naar wens voor je aan.

3D-ontwerp brengt speelplek tot leven

Inmiddels hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het samenstellen van een speelvoorziening, het ontwerpen van een speeltoestel en de montage van speeltoestellen. Wij weten als geen ander aan welke voorwaarden een goede speelplek in de openbare ruimte moet voldoen, of dit nu een schoolplein is, een speeltuin in de wijk of een speelplaats op de camping. Wij maken vooraf een ontwerpadvies met prachtige 3D afbeeldingen die jou een goed beeld geeft van hoe de speelplek eruit komt te zien. Deze 3D-tekening brengt het ontwerp tot leven!

Speeltoestel buiten met valdempende ondergronden

Elk speeltoestel heeft zijn eigen valhoogte. Voor elke valhoogte gelden regels met betrekking tot de ondergrond. Soms is de aanwezige ondergrond voldoende maar bij een valhoogte van meer dan 150 cm is wel speciale valdemping vereist. Dit kunnen rubber tegels zijn maar ook kunstgras (met schokdempende ondergrond) is een mogelijkheid. In ieder geval moet alle valdemping voldoen aan de norm EN-1177. TnT Speeltoestellen biedt een ruime keuze in verschillende valdempende materialen. Wij vertellen je er graag meer over.

Spelenderwijs de buitenwereld ontdekken

Spelen is belangrijk voor jong en oud. De buitenruimte is hiervoor bij uitstek geschikt. Kinderen staan altijd klaar om de buitenwereld te ontdekken. Bij het ontwerp van een speeltuin zorgen we ervoor dat deze goed en uitdagend is ingericht. Kinderspeeltoestellen voor buiten leveren hieraan een essentiële bijdrage. Want spelen bevordert de sociale, fysieke en emotionele ontwikkeling van kinderen. TnT Speeltoestellen garandeert dat haar speeltoestellen zorgen voor een eindeloze inspiratiebron met actieve uitdagingen. Bekijk ons ruime assortiment gecertificeerde speeltoestellen op de website. Elk speeltoestel heeft zijn eigen afmeting, kenmerken en speelfuncties. In de categorie specials vind je maatwerk speeltoestellen die we hebben samengesteld in samenspraak met onze klanten. Vraag ons ook eens naar de mogelijkheden voor subsidie voor de inrichting van een speelplek.

Montage speeltoestellen

TnT Speeltoestellen is gestart als een bedrijf gespecialiseerd in de montage van speeltoestellen. Wij weten hoe belangrijk het is om een veilige speelvoorziening te maken. Onze eigen montagedienst bestaat dan ook uit gekwalificeerd en kundige mensen. Want de veiligheid voor de kinderen op de speelplaats alsmede jouw wensen staan bij ons centraal.

Inspectie en veiligheid speeltoestellen

Speeltoestellen moeten veilig zijn, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Daarom moeten deze elk jaar geïnspecteerd worden om te kijken of deze nog aan de laatste normen voldoet. Als speeltoestellen leverancier heeft TnT een eigen inspectiesysteem ontwikkeld en houdt alle gegevens van een speeltoestel online bij. Lees meer over de inspectie van speeltoestellen.

Speeltoestel kopen? Complete oplossing in buitenspelen!

Een complete oplossing voor een goede en veilige speelplaats tegen een verrassend scherpe prijs? Wij bespreken graag de mogelijkheden die je hebt voor jouw budget. Dus bel of mail ons voor een vrijblijvend advies!

Onze TOP speeltoestellen!

Een vogelnestschommel, klimtoestel met glijbaan, duikelrek dubbel of betonnen zandbak. We noemen enkele favoriete buitenspeeltoestellen waar kinderen graag op spelen. Dit zijn onze meest verkochte.

zandbak - zandkuil - schoonhoudend - zand - speeltoestel
Zandbak betonelementen 2,7x2,7 mtr
Maximale valhoogte van 40cm
2.131 excl. BTW
Zb-bt-3001
TnT's advies
Speeltoestel met hangrek en kunststof glijbaan
Speeltoestel met hangrek en kunststof glijbaan
  • 4 tot 8 jaar
Maximale valhoogte van 120cm
5.996 excl. BTW
C-210
Veertoestel - robuust - wipkip - veerbeest - veerelement - schommeldier
Veertoestel
Maximale valhoogte van 62cm
578 excl. BTW
V-501
Mini voetbaldoel 1,2 x 0,8 meter - voetbal - voetbalgoal - goal - kleurrijk - sport - robuust
732 excl. BTW
MD-120
Schommel met vogelnest
Schommel met vogelnest
Maximale valhoogte van 150cm
2.996 excl. BTW
S-750
1.306 excl. BTW
PE-P002
Speeltoestel met rvs glijbaan
Maximale valhoogte van 150cm
4.962 excl. BTW
CM-1155
9.513 excl. BTW
C-256
6.129 excl. BTW
C-212-2
Duikelrek met 2 stangen
Maximale valhoogte van 110cm
520 excl. BTW
D-661
Balanceer parcours
Maximale valhoogte van 40cm
3.287 excl. BTW
B-098

Een speeltoestel op maat

Zie je geen speeltoestel dat bij je wensen aansluit? Neem contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies voor een speeltoestel op maat.

    Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens enkel om je vraag te beantwoorden.