Speeltoestel muziek

Speeltoestel muziek Echo

5.602
excl. BTW
6.778,42
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Ben jij die Maestro die gek is van muziek en het liefst de hele dag aan het muziek maken is? Probeer dan eens dit speeltoestel muziek Echo dat geschikt is voor plaatsing in de openbare ruimte.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
247 cm
Toestel grootte
96 cm
X
50 cm
X
247 cm
Productcode MU-08
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Muziekinstrument Echo

Eigenlijk zie je ze niet zo veel, muziekinstrumenten in de openbare ruimte. Toch zijn ze superleuk. Ze passen uitstekend bij zorginstellingen waar mensen met een geestelijke beperking, die vaak supergevoelig zijn voor muziek, hun eigen muziek kunnen maken. Het bespelen van de muziekinstrumenten is heel eenvoudig hetgeen leidt tot intuïtieve en spontane muzikale experimenten

Speeltoestel muziek Echo bestaat uit zes verticale buizen waaruit allemaal verschillende tonen komen. Het is de bedoeling om geluid te maken in de onderste microfoon van de buizen waarna het geluid uit de microfoon boven in de buis naar buiten toe klinkt. Zo kun je jezelf horen. Iedere buis weerkaatst jouw geluid op een andere manier. En natuurlijk kun je zelf ook afwisselen in het geluid dat je onderin de microfoon maakt. Zo kun je spelen met geluid. Bekijk nog veel meer muziekinstrumenten op onze website.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.