Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Combinatietoestel met tunnel en glijbaan

Dit speeltoestel is opgebouwd uit twee platformen die met elkaar verbonden zijn door een dichte kunststof kruiptunnel. De ene vloer kun je opklimmen met het gebogen klimrek of de horizontale stangentrap. Aan dit platform zit ook een brandweerstang om snel weer naar beneden te glijden. Maar natuurlijk kun je ook voor de kruiptunnel kiezen om naar het andere platform te komen. Eenmaal aangekomen kun je via de kunststof glijbaan of via de stang weer naar beneden. Onder dit platform is ook een bankje gemaakt. De vloer kun je opklimmen via de kunststof doppenopgang.

Zelf speeltoestel ontwerpen

Het combinatietoestel is opgebouwd uit robuuste metalen onderdelen en betaalbare kunststof speelelementen en behoort hiermee tot de metaal- en kunststof lijn van TnT. Deze lijn bestaat uit 1001 mogelijkheden die je onderling kunt combineren tot een maatwerk speeltoestel. Dit kun je zelf bepalen door gebruik te maken van de TnT 3D-ontwerper, een online tekenprogramma waarin je zelf je speeltoestel ontwerpt. Ook de kleurstelling van je speeltoestel bepaal je zelf door uit minstens 12 kleuren je eigen mix and match te kiezen. Het programma is gratis te gebruiken door jong en oud dus ga snel naar de TnT 3D-ontwerper en start met tekenen.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
7.568
excl. BTW
9.157,28
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.