Schietmuur TnT speeltoestellen vooraanzicht - schietmuur - doelwit - richten - sport - voetbal - robuust - kleurrijk - sportief

Meer informatie

Voetbaldoel met gaten voor voetbaltraining

Het lijkt zo eenvoudig, maar dat is het helemaal niet. Het is namelijk veel moeilijker dan je denkt om de bal door een van de gaten van dit voetbalbord te schieten. Deze doelwand met gaten is een mooi item bij een voetbalvereniging. Gebruik het voetbalbord tijdens de training om je balgevoel en nauwkeurigheid te oefenen. Vooral voor de spitsen onder de voetballers komt het aan op het goede richtingsgevoel. Leg je focus op de gaten op verschillende plekken en hoogtes in de doelwand en oefen je precisie met de bal.

Doelwand voor spelletjes

Maar ook op een schoolplein of speeltuin in de wijk is deze doelwand met gaten ook een aanwinst. Pak een bal (of iets anders waar je mee kunt gooien bijvoorbeeld) en probeer zo veel mogelijk punten te verzamelen door door de gaten te schoppen of te gooien. En natuurlijk is afstand tot de doelwand ook belangrijk. Want hoe verder van het voetbalbord, des te moeilijker het wordt. Dus daag je vader, moeder, opa, oma en vriendjes uit voor een wedstrijdje.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.