Professioneel speeltoestel uit robuust metaal en rvs serie van TnT aan de Fuut in Deventer

Metalen speeltoestel op (bestaand) kunstgras in Deventer

Zomaar een wijk in Deventer waar op een klein stukje kunstgras het oude speeltoestel aan vervanging toe was. Ook van deze projecten worden wij erg blij. Want het verschil tussen de oude en nieuwe speelplek is altijd een positieve verrassing. En helemaal als er is gekozen voor een metalen speeltoestel van TnT Speeltoestellen. Want hiermee kiest de gemeente voor goede kwaliteit dat zorgt voor jarenlang speelplezier.

Hergebruik bestaand kunstgras scheelt in de kosten

Het kunstgras dat al op deze speelplek aanwezig was hebben we opnieuw als ondergrond gebruikt. Dat scheelt een hele hoop in de kosten. Want naast de aanschaf van het speeltoestel zit er vaak een behoorlijk prijskaartje aan de benodigde valdempende ondergrond. En als dit nog in behoorlijk goede staat is, zijn wij zeker een voorstander van hergebruik. Het speeltoestel dat op het kunstgras is geplaatst, is een glijbaan zonder een normale trap. Je kunt alleen naar boven via de spiraalwikkel aan de ene zijde of het horizontale klimrek aan de andere kant. Eenmaal boven kun je kiezen voor de stevige rvs glijbaan maar ook voor de glijstang om als een echte brandweerman naar beneden te glijden.

Metalen speeltoestel van robuust metaal en rvs

Het geplaatste speeltoestel is uit onze robuust metaal en rvs lijn. Alle speeltoestellen in deze lijn hebben een rvs glijbaan en door de combinatie van sterke materialen, koop je een duurzaam gecertificeerd compleet metalen speeltoestel dat jaren meegaat. En wat voor onze metaal- en kunststof speeltoestellen geldt, geldt ook voor alle speeltoestellen van metaal met rvs: je kunt deze zelf aanpassen in de TnT 3D-ontwerper en je mag zelf de kleuren van de verschillende speelelementen bepalen.

Groenbedrijf in gemeente Deventer vindt spelen belangrijk

Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met het Groenbedrijf Deventer. Het Groenbedrijf is actief op allerlei gebieden in de buitenruimte van de gemeente Deventer. Van aanleg en beheer van groenvoorzieningen, onderhoud van sportvelden tot het plaatsen en beheren van alle speelvoorzieningen. Want gelukkig vindt de gemeente Deventer het belangrijk dat kinderen genoeg speelaanleidingen in de buurt kunnen vinden in deze tijd van internet, schermen en gamen.