TnT's advies

Meer informatie

Klimtoestel met vele uitdagende speelelementen

De basis van dit professionele speeltoestel zijn de twee grote platformen waarbij twee vierkante vloeren aan elkaar zijn bevestigd. Aan deze platformen zijn diverse speelelementen bevestigd om naar boven of beneden te klimmen. Aan het plateau met de glijbaan kun je via het gebogen klimrek  of de opgang met pionnen. Je glijdt vanaf hier met de brandweerstang of de glijbaan weer naar beneden. Onder dit platform zijn twee zitbankjes gemaakt. Het andere platform heeft een winkelspiraal, slangentrap en een gebogen slangenopgang. Ook hier een glijstang naar beneden. Maar de echte uitdaging zit in dit speeltoestel wel in twee hangbruggen die de vloeren met elkaar verbinden. En of je nu de ringladder of de wielladder kiest voor de weg naar de overkant, je hebt wel spierkracht en behendigheid nodig om over te steken zonder de grond eerst te raken.

Ervaar voordelen van speeltoestel op maat ontwerpen

Het speeltoestel uit de metaal- en kunststofserie van TnT bestaat uit een combinatie van vele speelelementen en kleuren. Wil jij andere speelfuncties, een vaste trap naar een platform of andere kleuren gebruiken, maak dan gebruik van onze TnT 3D-ontwerper. In dit online programma pas je in enkele stappen dit speeltoestel en de kleuren aan of je tekent een geheel nieuw speeltoestel. Dit noemen we een maatwerk speeltoestel waarbij je ook nog eens zelf je kleuren mag kiezen. Ervaar de voordelen van deze geweldige ontwerptool en probeer de ontwerper geheel gratis uit.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Combinatietoestel met hangrek en glijbaan
Schoolplein Al Amana in Zwolle
Balanceer parcours
Basisschool de Wissel Zevenaar
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.