Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Speelkasteel uit duizend-en-een-nacht

Wat heeft dit speelkasteel eigenlijk niet? Met 8 platformen, 3 met een circusdak en 2 met supergrote vloeren die allemaal met elkaar verbonden zijn door diverse speelelementen. Je kunt het hele speeltoestel rond zonder ook maar een keer de grond te hoeven raken. Toegegeven er zijn wel speelelementen bij die behoorlijk wat behendigheid en kracht vergen. Denk hierbij aan de verschillende hangelementen zoals de ringladder en de wielladder. En ook de opgang met de doppen en de steile klimnetten bieden een leuke uitdaging aan de oudere jeugd.

Speeltoestel geschikt voor jonge en oudere kinderen

Maar ook voor de jongere garde is dit speelkasteel een Walhalla. Want gelukkig is er ook een stevige trap om naar een platform te klimmen en kun je met een van de kunststof glijbanen weer naar beneden. En wat dacht je van de dichte kruiptunnel en de kleurige halfdichte bottentunnel om doorheen te kruipen? Voldoende speelelementen om je te vermaken dus.

Dit speelkasteel komt uit de metaal en kunststof-serie van TnT speeltoestellen maar behoort tot ook tot de specials omdat het op maat is gemaakt voor de klant. In deze serie kun je ook zelf een uniek speeltoestel ontwerpen door gebruik te maken van de TnT 3D-ontwerper. In dit programma combineer je vloeren, speelelementen en diverse opgangen met elkaar tot je eigen unieke speeltoestel. En ook de kleurstelling van je speeltoestel kun je helemaal zelf bepalen. Probeer de 3D-ontwerper eens uit en maak je eigen professionele speeltoestel op maat.

Gerelateerde producten

13.451 excl. BTW
C-335
17.693 excl. BTW
C-340
7.926 excl. BTW
C-225
Groot Combinatietoestel
Maximale valhoogte van 210cm
24.279 excl. BTW
C-344
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
49.557
excl. BTW
59.963,97
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.