Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Het klimtoestel waarop je niet uitgespeeld raakt

Dit speeltoestel bestaat uit 3 vierkante platformen en een rechthoekig extra groot platform. Alle platformen zijn met elkaar verbonden door verschillende speelelementen. Dit zijn een halfopen balanceerbrug, een dicht kruiptunnel, een klimnet en een wielladder waar je al hangend als een aap van de ene kant naar de andere moet zien te komen.

Uitdagende klimelementen

Je kunt via verschillende opgangen op een van de platformen komen. Kies je voor de kunststof pionnen, de slangentrap of het gebogen klimrek? Eenmaal boven zijn er verschillende manieren om weer beneden te komen. Neem je de kunststof glijbaan of neem je als een brandweerman de glijstang? Je kunt natuurlijk ook het klimnet nemen. Ben je moe van het spelen, ga dan even zitten op de bankjes onder het grote platform. Op dit speeltoestel raak je echt niet uitgespeeld.

Speeltoestel aanpassen in de TnT 3D-ontwerper

Een mooie bijkomstigheid van dit speeltoestel uit de metaal en kunststof lijn is dat je door verschillende kleuren voor de speelelementen te kiezen een compleet eigen speeltoestel op maat kunt maken. Alleen de staanders en vloeren zijn standaard zwart, voor de rest van de onderdelen is een omvangrijk kleurenpallet voorhanden, zowel voor de kunststof als de metalen onderdelen. Wil je de speelelementen of de kleuren van dit speeltoestel wijzigen, maak dan gebruik van de TnT 3D-ontwerper.

Gerelateerde producten

6.557 excl. BTW
C-224
13.451 excl. BTW
C-335
13.574 excl. BTW
C-296
10.930 excl. BTW
C-271m
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
17.334
excl. BTW
20.974,14
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.