Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Groot speeltoestel vormt eyecatcher op schoolplein

Door voor een groot speeltoestel te kiezen in plaats van meerdere kleinere creëer je eenheid op het schoolplein. Dit combinatietoestel is een voorbeeld van zo’n groot speeltoestel. En wat voor eentje. Het bestaat uit vier verschillende platformen die allemaal met elkaar verbonden zijn door verschillende speelelementen. Ook de opgangen om naar boven te klimmen zijn gevarieerd en vormen een uitdagende weg naar de platformen. Omdat een stevige trap ontbreekt, is dit speeltoestel iets minder geschikt voor de allerjongsten kinderen.

Combinatietoestel met volop kleurrijke speelelementen

Wat heeft dit speeltoestel allemaal te bieden? Tweemaal een opgang met pionnen, twee spiraalwikkels en een gebogen klimrek voor de weg naar boven. Sta je eenmaal op een van de vier vloeren dan kun je kruipend door de tunnel of balancerend via de halfopen balanceerbrug van het ene naar het ander platform. Ook kun je je behendigheid testen door hangend via de wielladder of ringladder naar een andere vloer te komen. En hoe je dan weer beneden komt, laten we aan je eigen fantasie over.

Eigen ontwerp, pas het speeltoestel aan in de TnT 3D-ontwerper

Dit kleurige speeltoestel komt uit de metaal en kunststof lijn van TnT Speeltoestellen. De kleuren van dit speeltoestel zijn overigens zelf te bepalen. Je kunt kiezen uit 12 verschillende kleuren voor de verschillende speelelementen. Lees hierover meer op onze kleurenpagina. Ook kun je dit speeltoestel geheel naar eigen wens aanpassen. Je kunt voor andere opgangen naar de vloeren kiezen en bijvoorbeeld een vaste trap toevoegen om het beter geschikt te maken voor de jongere kinderen om naar boven te klimmen. Je kunt glijbanen toevoegen en andere speelelementen tussen de platformen. Dit doe je in de TnT 3D-ontwerper, een online programma waarin je eenvoudig zelf professionele speeltoestellen ontwerpt. Start met tekenen en ga direct aan de slag met dit 3D-ontwerpprogramma!

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Combinatietoestel
CBS ’t Möllenveld Aalten

Gerelateerde producten

Groot Combinatietoestel
Maximale valhoogte van 210cm
24.279 excl. BTW
C-344
9.513 excl. BTW
C-256
Groot speeltoestel
Maximale valhoogte van 240cm
24.082 excl. BTW
C-345
Combinatietoestel
Maximale valhoogte van 210cm
10.930 excl. BTW
C-271
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
14.559
excl. BTW
17.616,39
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.