Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Klimtoestel met volop uitdagende klimelementen

De 4 platformen van dit speeltoestel vormen de basis en zijn allemaal met elkaar verbonden door verschillende speelelementen. Er zijn meerdere manieren om op een van de vier platformen te komen maar omdat een normale trap ontbreekt, wordt het wel klimmen geblazen. Dit kan via pionnen, een klimrek, wikkelspiraal, slangentrap of een opgang met spijlen. De platformen zijn met elkaar verbonden door een verticale wand van staaltouw, een halfopen balanceerbrug, een ringladder en een wielladder. Voor de hangelementen heb je wel spierkracht en behendigheid nodig om de andere kant te bereiken. Het klimtoestel is zeer geschikt voor de wat oudere kinderen en past goed op het schoolplein bij de hogere groepen van de basisschool.

Kleuren van alle speelelementen zelf kiezen

Het klimtoestel komt uit de metaal en kunststof serie waarbij robuust metaal wordt gecombineerd met kunststof speelelementen om het speeltoestel betaalbaar te houden. Je kunt kiezen uit verschillende kleurstellingen en het klimtoestel helemaal naar eigen wens samenstellen. Ook kun je dit speeltoestel aanpassen in de TnT 3D-ontwerper door voor andere opgangen en speelelementen te kiezen. In dit online programma ontwerp je overigens ook een geheel nieuw professioneel speeltoestel op maat.

Valondergrond nodig

Houd er wel rekening mee dat een speciale valdempende ondergrond voor onder het speeltoestel verplicht is in verband met de valhoogte van 200 cm. Bekijk nog meer mogelijkheden in de categorie klimtoestellen.

Foto's

Gerelateerde producten

10.930 excl. BTW
C-271m
9.513 excl. BTW
C-256
Groot speeltoestel
Maximale valhoogte van 240cm
24.082 excl. BTW
C-345
18.165 excl. BTW
C-338
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
13.308
excl. BTW
16.102,68
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.