Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Compact combinatietoestel met veilige overgangen

Dit combinatietoestel bestaat eigenlijk uit 4 platformen: 2 vierkante en 2 driehoekige plateaus. Door een vierkant en driehoekige vloer direct aan elkaar te verbinden, houd je dit combinatietoestel compact. De overgangen voelen veilig door de dichte structuur van de brug en de dichte kruiptunnel. Je kunt dit toestel beklimmen via het gebogen klimrek, de opgang met de doppen of via het rechte klimrek. De weg naar beneden vind je via de robuuste kunststof glijbaan of als een brandweerman met de glijstang. Onder het platform met de glijbaan is een zitje gemaakt om even lekker in weg te kruipen.

Kleurrijk kunststof met robuust metaal

Dit combinatietoestel met tunnel en glijbaan komt uit de metaal en kunststof serie van TnT Speeltoestellen. Deze speeltoestellen kenmerken zich door hun (altijd) zwarte metalen staanders en vloeren te combineren met kleurrijke kunststof en metalen speelelementen. Het mooie is dat je de kleuren en kleurcombinaties zelf kunt bepalen en aanpassen naar de huisstijl van je school of de kleuren van een gebouw bijvoorbeeld. En wil je dit speeltoestel net even iets anders vormgeven door bijvoorbeeld voor andere opgangen of speelelementen, ga dan naar TnT 3D-ontwerper om dit speeltoestel geheel naar eigen wens aan te passen. Eenvoudiger kunnen wij het niet maken, wel leuker.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
10.363
excl. BTW
12.539,23
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.