Meer informatie

Speeltoestel voor vele plekken in de openbare ruimte

Dit professionele speeltoestel past niet alleen goed op een schoolplein maar misstaat ook zeker niet in een speeltuin in de gemeente of op de camping. Aan de ene zijde zijn twee platformen op verschillende hoogtes gemaakt. Het lage platform bereik je via het gebogen klimrek en met een flinke stap beklim je de hoger gelegen vloer. Hier kun je direct al met de glijstang naar beneden roetsjen maar je kunt ook via de bottenbrug naar de overkant. Op dit dubbele platform (vierkant met driehoek) glij je via de robuuste kunststof glijbaan naar beneden of je neemt de weg naar het andere platform terug via de ringladder. Deze vereist echter wel enige behendigheid en flinke armspieren want je moet hangend van de ene ring naar de andere manoeuvreren. Onder het platform met de glijbaan is een beschermd zitje gemaakt waar je heerlijk in kunt wegkruipen.

Maak kennis met de TnT 3D-ontwerper

Het speeltoestel valt onder de metaal- en kunststofserie van TnT Speeltoestellen. In deze serie wordt robuust metaal gecombineerd met kunststof speelelementen. Staanders en vloeren worden altijd in het zwart uitgevoerd maar voor de rest kun je zelf de kleurstelling van deze speeltoestellen bepalen. Ook kun je in de TnT 3D-ontwerper nog spelelementen toevoegen, weglaten, voor andere opgangen en overgangen kiezen en op deze manier een compleet nieuw uniek speeltoestel ontwerpen. Neem contact met ons op als je hier meer over wilt weten of ga direct aan de slag met dit unieke ontwerpprogramma!

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.