Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Veiligheid voorop

Het speeltoestel bestaat uit twee platformen op verschillende hoogteniveaus die met elkaar verbonden wordt door een schuin oplopende vloer. Door aan alle zijden gebruik te maken van spijlwanden hebben ook de jongere kinderen altijd een beschermd gevoel als ze op dit combinatietoestel willen spelen. Bovendien zijn alle zwarte vloeren gemaakt van staalbord met een rubber gecoate anti-slip afwerking om uitglijden te voorkomen. Het lage platform kun je opklimmen door een gebogen klimrek of het steile rek aan de andere zijde. Het hoge platform beklim je door de opgang met de doppen en via de glijbaan ben je zo weer beneden.

Robuust metaal gecombineerd met betaalbaar kunststof

Het combinatietoestel met glijbaan is een voorbeeld uit de metaal- en kunststof serie van TnT. Deze serie speeltoestellen kenmerkt zich door de combinatie van robuust metaal met betaalbaar kunststof. Dit speeltoestel kun je overigens naar eigen wens aanpassen in de TnT 3D-ontwerper. In dit gratis online ontwerpprogramma teken je een speeltoestel naar wens. Als basis begin je met een platform en door speelelementen en extra platformen toe te voegen, ontstaat een speeltoestel zoals jij dat voor ogen hebt. Met het toevoegen van speelelementen loopt de prijs mee, zodat je je budget in de gaten kunt houden. Bovendien kun je in de 3D-ontwerper ook zelf je kleuren kiezen uit het beschikbare kleurenpalet. Probeer dit unieke ontwerpprogramma en teken je eigen droomtoestel.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Combinatietoestel met glijbaan
RKVV Nederwetten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
6.539
excl. BTW
7.912,19
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.