Speeltoestel met hangrek en kunststof glijbaan
TnT's advies
Speeltoestel met hangrek en kunststof glijbaan
Bekijk dit product in 3D!

Meer informatie

Klimtoestel met glijbaan

Via een gebogen klimrek klim je naar het ene platform, hier kun je via de brandweerstang weer naar beneden glijden. Het andere platform heeft een opgang in de vorm van een kronkelslang (soort van trap) of je gaat via de kunststof doppen naar boven. Hier kun je met de kunststof glijbaan weer naar beneden.

Speeltoestel gratis aanpassen in online TnT 3D-ontwerper

Dit speeltoestel uit de metaal en kunststof serie is geheel naar eigen wens samen te stellen. Hiervoor is de TnT 3D-ontwerper beschikbaar, een online programma om nieuwe speeltoestellen te ontwerpen of bestaande speeltoestellen aan te passen. Hier kun je platformen en extra opgangen naar boven toevoegen. Voor de verschillende speelelementen zoals de doppen, het klimrek, de glijbaan en de ringladder kun je zelf een kleur kiezen. De metalen staanders en de platformen worden standaard in zwart geleverd.

In verband met de valhoogte van dit speeltoestel heb je wel een speciale valondergrond nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kunstgras of rubber tegels.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Basisschool Christoffel Gendringen
Basisschool Emmaus te Heesch
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.