Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Klimtoestel met kunststof glijbaan

Dit speeltoestel bestaat uit twee platformen op verschillende hoogteniveaus. Je kunt direct naar een van de beide platformen klimmen, alleen is er geen stevige standaard trap naar boven. Het lage platform beklim je via de opgang met de stangen. Je kunt hier direct naar beneden glijden via de brandweerstang maar ook voor het andere platform kiezen om hier met de grote kunststof glijbaan naar beneden te roetsjen. Het hogere platform is overigens ook te beklimmen met de slangenopgang of de kunststof doppen. Je kunt met dit combinatietoestel dus alle kanten op.

Professioneel combinatie-speeltoestel

Dit professionele klimtoestel valt onder de categorie metaal en kunststof, een serie speeltoestellen die robuust metaal combineert met betaalbaar kunststof. Maar er is nog meer dat deze categorie onderscheidt van andere speeltoestellen. Alle speeltoestellen kunnen namelijk naar eigen wens uitgebreid en aangepast worden met diverse speelfuncties. Dit kan in de TnT 3D-ontwerper, een online programma waarin je gratis je maatwerk speeltoestel kunt ontwerpen. En dat is nog niet alles want je mag ook de kleuren voor je speelelementen zelf kiezen. Op de staanders en de platformen na (die zijn standaard in zwart) zijn er twaalf beschikbare kleuren voor de verschillende opgangen en glijbaan. Dus ontwerp een speeltoestel in huisstijlkleuren of dat past bij je gebouw of de omgeving.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Basisschool Steltloper
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
4.817
excl. BTW
5.828,57
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.